onsdag 18 mars 2009

Onsdag 18 mars.
Go'kväll vänner! Visst är detta urtidsdjur underbart att se. Vilka rediga horn. Dessa kor finns att beskåda i Näs, Värmskog. Till våren kommer det små såna "varelser". Då föds det kalvar. Dom är verkligen ursöta men inte lika söta som............


dessa små tår. Jag visade bild på tio små tår en gång tidigare, här kommer mormors andra tio små älsklingstår. Söta....! Dom kommer också från Näs, Värmskog, samma som High Land cattle kon på bilden ovanför. Tillhörande lilla T.

Idag har jag varit i Norge igen o jobbat. Det är alltid lika trevligt där. Det är dock en som jag saknar. Min väninna från Norge B. Hoppas att du snart är på jobb. Ta vare på dej min vän, så du blir frisk.

Jag sålde 20 spikmattor där igår.. Kanon. Gôtt o hjälpe fôlk te självhjälp!

Jag svängde in o lät dom tvätta min bil innan jag drog hemöver. Det är så bra att det finns folk som vill stå i kyla o blöta o göra detta åt mej för en billig penning.

Väl hemma fick vi besök av grannens pojke P. o hans flickvän E. Vi drack kaffe. Trevligt med ungdomar!!!

Nu ska jag lägga mej på spikmattan o slappa lite. Blir nog tidig säng i kväll. Ska vara i stan med bilen kl. sju. Den ska servas.....Hoppas den är vaken i tid också. (bilen alltså)

Detta var min onsdag i stora drag.

Ha de bra!!!

Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Skönt att höra att du är på benen igen!
    Goa tår, och jag bor också i Näs... Kanske är lika go ?!

    SvaraRadera