söndag 3 maj 2009

Söndag förmiddag

I går morse for lilla A. o mormor till Charlottenberg. Jag tänkte köpa dynor till möbeln på framsidan. Hittade inga som jag ville ha.

Detta var vad vi fann, jag o A. ...............just de vi köpte oss diabolos. Så nu kanske vi satsar på cirkus. Vem vet?

Det var inte lätt o få snurr på dom ska jag säga , men det blir till att öva.

När A. åkte hem gick vi till J. o E. (våra norska sommargrannar) för att fira E:s födelsedag. Drog iväg med skrindan som var full med vin, present, filtar, vattenpipa.J. stod i trädgården o grillade när vi kom dit. Mmmmmm......

Men tänk så kallt det var. Trodde nästan att det skulle börja snöa. Så vi gick in o satte oss. Det bjöds på klyftpotatis, god grönsallad, potatissallad o lättrökta grillade kotletter. Det var jättegott!

E. kom med en påse till mej o P. med saker till lillebror, som vi ska ha när vi är barnvakter :O)

E. är så duktig på att göra fina kort. Detta fick vi som grattis till lille prinsen.

E. o jag drack vin o vin o vin, igen o igen. Gôbbera drack öl o öl o öl di. Mycke vin o öl blev det. Vi hade så trevligt ,klockan gick alldeles för fort förstås. Det var bara att ta skrindan o packa sej hem igen fram på efternatten. Tusen tack för igår!

Idag är jag trött, o hungrig hela tiden. Kan ju inte äta hur mycket som helst heller.

Ska åka in till Arvika senare o se på trädgårdsmöbeldynor där. (långt ord, om det nu är ett ord) Kanske ett besök till Näs. P. vill åka o hälsa på T. o lillebror. Jag också för den delen.

Nu får jag nog inspektera kylskåpet för o se om det döljer sej nåt ätbart där.

Ha en fin söndag.

Vi hörs!

1 kommentar:

  1. Va gulligt med mormorspresent.
    Undrar när jag ska få min fasterspresent :O)
    Hoppas du hittade några dynor, det är så dyrt bara med sånt, men behövligt skulle det va även här....
    Ha det gott!

    SvaraRadera