onsdag 18 februari 2009

Onsdag 18 feb.
Här visas några interiörbilder från mitt massagerum på jobbet i Norge. När jag ser på bilderna så ser det jättfult ut. En massa olika färger o former!!! Men det är faktiskt jättemysigt. Levande ljus gör allt!
Idag kom jag inte iväg från jobbet förrän vid halv fem. Men vad gör det när en ä ledig i möra? Jag handlade lite mat på Euro Cash En butik vid gränsen där jag gillar att handla. Kanontrevlig personal o fin Frukt o gröntavdelning Annat än på MaxiMat. Den grönsaksdisken.........
Tog en kaffe på Hydro (köpte ju en sån där thermomugg där som en bare går in o fyller på) Så det blir en kopp när jag reser hem. Måste ju tjäne in muggen!
Väl framme i Charlottenberg så fick Rustabutiken ett litet besök (fick dom igår också) av mej. Kul för dom!
Köpte billiga, sköna o iofs snygga vantar där igår. Köpte ett par till idag. Två 3-dels dressar blev det också. Bra att ha på jobbet. Kan väl ta en bild nån dag så får ni se.
Vek ihop lite tvätt har jag gjort också men det sk...r väl ni i. Hahaha! Ointressant som bara den. Gud vicket ospännande liv jag har! Men faktiskt så är de gött o ha´t så. Är lite bekväm emellanåt.....
4 grader kallt o lite regn idag på hemvägen. Inte bra, inte bra!
Detta var min dag!
Ha de gött!
Vi hörs!

2 kommentarer:

  1. Du har i alla fall besökt fler affärer än mig idag, har bara varit på ICA, i Grums, och hur kul är det på en skala???
    Massagerummet ser jättemysigt ut, och det är ditt!

    SvaraRadera
  2. Just precis! Alldeles bara mitt eget rum.
    ICA Grums Jo det är nog en bra butik Finns det fler butiker där? HAhaha

    SvaraRadera