fredag 24 april 2009

Fredag tidig kväll

Startade denna soliga dag med en stund på mattan o låg o lyssnade på radio. När jag klev ur den goa sängen, gick jag ner o fixade till en god grötfrukost.

Kaffe efter det!
Jag har nämligen varit helt ledig idag :O)


Gôbben kom in o drack kaffe han också. Han skulle åka till Granngården: Då blev det fart på gumman. Jag följde med dit o inhandlade, en styck ros, smultronplantor. dahlialökar (2 sorter), o en örtväxt med ananassmak (minns inte nu vad den hade för ett namn). Dessa växer är nu planterade i min kuvös. Spolade av plattorna där inne också. Det är så härligt o sitta därinne. Regniga dagar är det helt underbart o sitta där. Smatter på rutorna!!!!

Sen tog det fart. Rabatterna blev rensade, o eklöven är bortkrattade. Tänk, så fint det blev.

Med posten idag kom.......


.....denna tidning, TARA; som jag hade beställt tre nummer av, och som jag naturligtvis glömt bort. Men det är lite frustrerande när det står om "muffinsmidjor" . Va' menar dom med det tro? Det blir nog en trevlig läsning ändå.

Nu sitter jag här nyduschad i pyamas fast klockan bara är sju.

P. ska hämta pizza sen! Kanske det är det dom menar med "muffinsmidja" Om man äter för mycket sånt. Javisst är det så. Men det skiter jag i, gôtt är det iallafall.

Nu ska jag kolla FACEBOOK. Ha de bra!

Vi hörs!

3 kommentarer:

  1. Låter ju himla smaskens med pizza :O)
    Hoppas du haft en underbar dag, det låter så på dig i alla fall:O)

    SvaraRadera
  2. Ja du jag vet ju hur underbart det är i din lilla kuvös så jag förstår att du njuter av växterna där, men idag blir det inget inomhus nu blir det bara näsan mot solen. Kram på dig gumman.

    SvaraRadera